VRIJWILLIGER BIJ SVV PDF Afdrukken E-mailadres

Wie komt er bij ons op de bank zitten?
Wie kan ons in de kantine helpen?
Wie wil ons klus-team versterken?

SVV groeit !

Wij zijn blij aangezien SVV zich op vele gebieden behoorlijk aan het ontwikkelen is en goed op weg is een professionele club te worden met de vertrouwde eerlijke en gezellige Schiedamse mentaliteit. Dat SVV weer aan de weg timmert is in de regio maar ook daarbuiten opgevallen. De aantrekkingskracht van de vereniging is zo groot dat wij dit seizoen al vele nieuwe leden mochten verwelkomen. Dit stijgende ledenaantal vraagt aanpassingen van de organisatie. Wij zijn blij en vooral trots op de vele enthousiaste vrijwilligers die er voor zorgen dat alles reilt en zeilt binnen de club. Onze vrijwilligers vormen binnen SVV een gezellige club mensen met een sociaal en sportief karakter. Deze sfeer in combinatie met het aanstekelijke enthousiasme vraagt erom te worden gekoesterd.

Vele handen maken licht werk !

Zoals gezegd: we groeien hard en willen graag dat zowel jong als oud zich bij ons thuisvoelt. De prachtig gerenoveerde kantine is een mooi voorbeeld van de manier waarop SVV wil dat mensen zich thuisvoelen. Om het gezellige karakter te behouden en verder te kunnen groeien zijn wij op zoek naar vrijwilligers die enkele uurtjes per week tussen de mensen willen zijn en een leuke hobby zoeken.

Wat is er te doen?

A)  Wij zijn op zoek naar trainers en/of leiders die een jeugd- recreatieteam willen begeleiden.
B)  Wij zijn op zoek naar kantine-personeel met sociaal gevoel.
C)  Wij zijn op zoek naar klussers die de mouwen willen opstropen en overdag wat tijd over hebben.
D) Wij zijn op zoek naar een manus van alles die op zaterdag graag de verantwoordelijkheid op zich neemt om de velden wedstrijdklaar te maken. (Cornervlaggen plaatst, netten van de goals controleert, ballen op spanning brengt, eventuele door weersomstandigheden vervaagde lijnen kalkt enz.)

Wat staat er tegenover?

A)  Jeugdig enthousiasme van spelers, ouders, verzorgers en de clubleiding. Voor een trainer en/of leider ligt een SVV trainingspak, regenjack en winterjas te wachten en staat de koffie/thee klaar.
B)  Enthousiaste collega’s, afwisselende werkzaamheden, bij de functie behorende kleding, thee/koffie en vele sociale contacten maken het tot een leuke hobby.
C)  Naast een aangeboden gezamenlijke lunch bij een gezellige ploeg mensen wacht veeldankbaarheid van de clubleiding.
D)  Behalve iedere zaterdag op handen te worden gedragen krijg je een SVV trainingspak, regenjack en winterjas, staat er koffie /thee voor je klaar .

Hoe kan ik me aanmelden?

Stuur even een mailtje naar:   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of loop even binnen bij het witte gebouw. Ook wanneer je eerst meer wilt weten over de werkzaamheden ben je van harte uitgenodigd te reageren.

SVV kan niet zonder de bijdrage van vrijwilligers.

Zij zijn onze grootste sponsors.

Toon je sociale hart en doe mee!

SVV 1 (zo)

Beslissingswedstrijd