Sponsors SVV PDF Afdrukken E-mailadres

Adverteren op de site van SVV?

Wist u dat de SVV website maandelijks ruim 15.000 keer wordt bekeken?

De aandacht van al deze bezoekers kunt u op eenvoudige wijze ook op uw bedrijf laten richten.
Op diverse pagina’s van de SVV website kunt u namelijk reclame maken voor uw bedrijf door het laten plaatsen van een banner (advertentie met een vaste omvang).

Hoe gaat dat in zijn werk?

Een banner heeft een formaat van 180 x150 pixels en wordt geplaatst aan de rechterzijde van de SVV site. De banner kan geplaatst worden op de volgende pagina’s:

-         - op de homepage

-         - op de pagina “wedstrijdprogramma”

-         - op de pagina “uitslagen”

-         - één of meerdere jeugd of seniorenpagina’s

U kunt ervoor kiezen de banner op alle pagina’s van de SVV website zichtbaar te maken of op één pagina. De keuze is geheel aan u.

De prijs voor het plaatsen van een banner bedraagt € 300- per jaar voor een banner op een willekeurige pagina.
Hierin zijn de kosten voor de opmaak van de banner inbegrepen. Dit wordt door de webredactie voor u gedaan.

Wat is hiervoor nodig?

- Het logo of de gewenste reclame van uw bedrijf. Het logo moet als .GIF, .JPG, .EPS of .AI bestand worden aangeleverd (let op: 180x150 pixels! of vector bestand).

- Hyperlink naar uw website. Zodra bezoekers op de banner klikken worden zij doorgelinkt naar uw website.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze of een andere manier van adverteren of sponsoring?