GEDRAGSCODE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN JEUGDSPELERS PDF Afdrukken E-mailadres
  • Alle gedragsregels van anderen zijn uiteraard ook op de ouder van toepassing
  • U blijft tijdens de wedstrijd achter de hekken (dus op een half veld bij voorkeur aan de kopkanten gaan staan)
  • U geeft het goede voorbeeld door respect te hebben voor iedereen op en om het veld. Dus discrimineren, schelden of grof taalgebruik, irriteren of kwetsen van wie dan ook, wordt niet geaccepteerd.
  • Als blijkt dat u als ouder/verzorger “buiten“ uw boekje gaat, zullen wij vervelende beslissingen moeten nemen.
  • SVV SCHIEDAM  heeft trainers en leiders aangesteld. U accepteert dat zij de gang van zaken rond een team bepalen.
  • Langs het veld bent u supporter van het team en moedigt op een sportieve manier de spelers aan.
  • U volgt de aanwijzingen van en trainer(s) of leider(s).
  • Hebt u kritiek, op- of aanmerkingen op de begeleiding of organisatie, geef dit dan door aan de Technisch Coordinator.
  • Komt u er niet uit, neem dan contact op met de Technisch Coordinator