SVV Schiedam
Crowdfunding PDF Afdrukken

i592e49f74372d pupillenvoetbalCrowdfunding SVV!

Wellicht heeft u het al vernomen vanuit de media dat vanaf het seizoen 2017/2018 het pupillenvoetbal op de schop gaat, door de introductie van andere spelvormen. Dit betekent dat er door de amateurverenigingen de nodige nieuwe spelmaterialen aangeschaft moeten worden, meer dan in een normaal seizoen.

ING Bank is de trotse sponsor van amateurvoetbal in Nederland en heeft ten behoeve hiervan een crowdfundingsactie opgezet, waarmee de amateurverenigingen geheel kosteloos geld kunnen inzamelen om hun doelstelling, de aanschaf van nieuwe spelmaterialen voor het pupillenvoetbal, te kunnen verwezenlijken. SVV heeft ook een dergelijke crowdfundingpagina, waarvan hieronder het adres wordt weergegeven:

Graag vragen wij uw aandacht voor onze crowdfundingspagina en wij hopen dat u ons wilt steunen met uw donatie, om het pupillenvoetbal naar een hoger plan te brengen. Donaties zijn mogelijk vanaf € 5,-, bij een donatie van € 50,- krijgt u een eervolle vermelding in onze kantine. Meer informatie vindt u terug op de crowdfundingpagina.

Wij rekenen op uw steun!

Met sportieve groeten,

Fietspad Olympiaweg m.i.v.1-8-2017 voor langere periode AFGESLOTEN ... !

Gedurende deze werkzaamheden zal er een omleiding worden ingesteld waarbij het fietsverkeer vanuit Vlaardingen, Burgemeester Heusdenlaan/Kethelweg wordt omgeleid via de Hargalaan en het Poldervaartpad naar het nieuwe fietstunneltje onder de Metro. Zie tekening.Fietspad

Algemene Ledenvergadering 2017

Vrijdag 30 juni 2017 aanvang 19:30 uur
Kantine SVV
Sportlaan 54, Schiedam

30 juni 2017
Kantine SVV, aanvang 19:30 uur

Einde seizoen 2016-2017

De strijd is gestreden en de prijzen zijn verdeeld ... !
Er waren dieptepunten maar ook veel hoogtepunten, zoals o.a.
MO17 kampioen op het toernooi van RKAVV te Leidschendam.
JO17 ook toernooikampioen.
Serhan Tenekecioglu verkozen tot Keeper van het jaar 2016 - 2017
SVV 1 (zo):
Kampioen in de Competitie en Beker
100% Kampioen als enige ongeslagen kampioen van Nederland, na de beslissing tegen Twello (die in hun competitie ook ongeslagen was).
Kampioen van Schiedam
Kortom een goed seizoen ... !

We bedanken een ieder die hieraan, op wat voor manier dan ook, meegewerkt hebben en hopen u weer te zien in het volgende seizoen 2017 - 2018

30 juni 2017 is er een Algemene Ledenvergadering, aanvang 19:30

Wij wensen u allen een fijne zomer en tot ziens.

<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3

SVV 1 (za)
SVV 1 (zo)

Programma volgt nog ... !